Bentolit – ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, apotheek, prijs

bentonietklei voor gewichtsverliesBentolit is een natuurlijk en krachtig ontgiftingsmiddel afkomstig van bentoniet, een vulkanische klei die rijk is aan mineralen. Bovendien versnelt het het proces van gewichtsverlies.

 

Eeuwenlang hebben inheemse stammen over de hele wereld de helende eigenschappen van bentonietklei erkend en gebruikt in interne en externe toepassingen. In het begin van de 20e eeuw werd bentonietklei door het Britse leger in India gebruikt voor de behandeling van acute bacteriële voedselvergiftiging en in China voor de behandeling van cholera. Bentolitklei gebruikt een speciaal raffinageproces om mica, vuil en andere onzuiverheden te verwijderen en zo de ontgiftende werkzame stof, montmorilloniet, te concentreren.

Inhoud

Bentolit – Meningen – Forum – Beoordelingen

Deze procedure plaatst montmorilloniet in een colloïdale suspensie en behoudt zijn aangeboren negatieve lading. Deze eigenschappen maken een sterke adsorptie (fysische binding) van positief geladen stoffen mogelijk (het grootste deel van het metabool-, milieu- en chemisch afval is positief geladen). Bentolit heeft uitstekende recensies, die u kunt lezen in de forumberichten.

Bentolit werkt al jaren aan zijn positieve beoordelingen. Montmorilloniet heeft het vermogen om ongeveer 40 keer zijn eigen gewicht te adsorberen aan positief geladen stoffen die aanwezig zijn in het spijsverteringskanaal. Omdat montmorilloniet zulke sterke adsorptie-eigenschappen heeft en onverteerd is, bindt het zich sterk aan het uit te scheiden giftige materiaal.

Bentolit is geen nieuw product. Primitieve stammen uit verschillende continenten gebruiken al eeuwenlang vulkanische as in verschillende omstandigheden van gezondheidsproblemen. De primitieve nam een bal bentonietklei mee en mengde deze met water. Ze hebben hun voedsel erin ondergedompeld voor het eten om “zieke maag” te voorkomen. Vloeibaar bentoniet werd eeuwenlang in China gebruikt voor zomerdiarree en cholera. De beoordelingen op het forum over Bentolit zijn positief.

Bentolit - Meningen - Forum - BeoordelingenPater Deutrecolle, een jezuïetenzendeling, beschreef de werken van klei in China in 1712 en vermeldde dat klei (bentoniet) werd gebruikt voor diarree. Het gebruik van bentoniet als hulpmiddel tijdens de Balkanoorlog van 1910 heeft het sterftecijfer van soldaten door cholera met 60-3% verminderd en is waardevol gebleken tijdens de cholera-epidemie van 1919 in China. In India werden de meningen over Bentolit bentoniet nuttig geacht voor de acute bacteriële voedselvergiftiging die door het Britse leger werd gevonden.

Effecten van Bentolit

Bentolit is een natuurlijk kleimineraal dat gevormd wordt bij extreme hitte en vulkanische druk. In de afgelopen eeuwen werd het als gevolg van vulkanische activiteit naar de hemel geblazen en naar de grond gezeefd om de bodem te helpen verzadigen met 25-35 sporenelementen.

Soms stapelt het zich op in lagen of aders waaruit het nu wordt gewonnen. Hoewel bentoniet rijk is aan mineralen, is er geen bewijs dat we enig mineraalgehalte kunnen absorberen. Iedereen die probeert een product op basis van mineralen te verkopen is slechts een gok. Veel producten op de markt gebruiken bentoniet in ruwe, onbewerkte vorm. Dit is echter niet het geval met Bentolit vloeibare klei, die wordt gebruikt voor gewichtsverlies en ontgifting van gehydrateerd bentoniet.

Bij de productie van dit Bentolit afslanksupplement begint het met de hoogste kwaliteit bentoniet (USP-klasse) en wordt het gemengd met gezuiverd gedemineraliseerd water. Tijdens een exclusief geheim afslankproces worden mica en onzuiverheden verwijderd en wordt de gezuiverde montmorilloniet in een vloeibare colloïdale geltoestand gebracht.

Vloeibaar Bentolit wordt gesteriliseerd en onderworpen aan een onafhankelijke laboratoriumanalyse voor zware metalen en microbiologie, waardoor de geschiktheid voor intern gebruik en ontgifting wordt gegarandeerd. Bentolit voor gewichtsverlies werkt beter, simpelweg omdat het beter is.

Bentolit – Prijs – Niderland

Bentolit mag nooit in plastic worden verpakt. Door zijn extreme structurele eigenschappen kan bentoniet de petrochemie doorspoelen. Ontgiftende inerte glazen flessen. Bentonit prijs is een positieve verrassing. Zeer laag voor de effecten van het product.Bentolit - Prijs - Niderland

Hoe groter het oppervlak, hoe groter het vermogen om positief geladen deeltjes (toxines) te vangen. De Amerikaanse kwestie in de ontheffingslanden: “In een waterige suspensie worden individuele bentonietdeeltjes negatief geladen, wat een sterke aantrekkingskracht uitoefent op positief geladen deeltjes en verantwoordelijk is voor het prijs vermogen van het bentoniet om een dergelijke vloeistof te verduidelijken zoals het bevatten van positief geladen deeltjes in de suspensie”. De prijs van bentoniet is afgestemd op de voordelen en de samenstelling van dit product.

Aangezien bentoniet sterke adsorptie-eigenschappen heeft, kan de consumptie ervan in theorie bepaalde voedingsstoffen, zoals bepaalde vitaminen, ontoegankelijk maken door ze uit het spijsverteringskanaal te adsorberen.

Onafhankelijke experimenten om te ontdekken hoeveel deze adsorptie de groei en gezondheid van proefdieren negatief kan beïnvloeden, hebben echter geen negatieve effecten aangetoond wanneer de bentonietinname 25% van het totale dieet bedroeg.

Waar te koop Bentolit – Apotheek, Amazon

Al meer dan 50 jaar geven we dit eeuwenoude geheim aan de moderne mens. Stel je een natuurlijke klei voor die pesticiden kan onttrekken, wonden kan schoonmaken en desinfecteren, de immuunfunctie kan ondersteunen en voedsel en water veilig kan eten. – zonder enige bijwerkingen!

Bentolit is voornamelijk water, met weinig bentoniet. Opdat het bentoniet in ons product het niveau van toxiciteit zou bereiken (d.w.z. 50% van het hele dieet), zou het nodig zijn om gedurende een lange periode van 3 jaar per dag te consumeren. Waar koop je Bentolit? Op de officiële website van de fabrikant.

Montmorilloniet wordt geclassificeerd als gehydrateerd aluminiumsilicaat. Maar het is heel anders dan aluminium dat gebruikt wordt in kookgerei, deodorants en andere bereidingen. Het aluminiumdeeltje is een integraal onderdeel van de montmorillonietstructuur en kan niet worden verwijderd tijdens normale verteringsprocessen.

Het is een uitstekende aanvulling voor. Gemengd met sap biedt deze reinigingsdrank de voordelen van wrijvende en zwellende oplosbare en onoplosbare psylliumvezels en de ontgiftende eigenschappen van bentoniet. Noch de apotheek, noch het Amazon hebben een vergunning om Bentolit te verkopen. Alleen de officiële online shop van de fabrikant heeft toegang tot de originele Bentolit producten.

Waar te koop Bentolit - Apotheek, Amazon

Samenstelling – Bijwerkingen

Bentolit gaat over het creëren van pure voedingsproducten die een gezond lichaam voeden en onderhouden, wat ons op zijn beurt helpt ziekten te overleven en een rijke kwaliteit van leven te hebben in onze gouden jaren. In tegenstelling tot producten die synthetische, door de mens gemaakte voedingsstoffen bevatten, gebruikt Bentolit natuurlijke, integrale ingrediënten om een evenwichtig complex van vitaminen, enzymen, mineralen, synergisten en aminozuren te leveren die nodig zijn voor een optimale voeding.

De algemene missie van Bentolit is om consumenten te informeren over voeding en gezondheidskwesties, waardoor u en uw gezin de kennis krijgen om de juiste beslissingen te nemen over het voedsel dat u eet en de gevolgen die zij hebben zonder dat er bijwerkingen optreden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *