BooUps – ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, prijs

BooUps – ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, prijs

Laten we eerlijk zijn, wie van ons vrouwen heeft er niet minstens één keer in zijn leven aan gedacht om een borstcorrectie te ondergaan? Ik weet zeker dat velen van jullie (waaronder ikzelf) er vaak van gedroomd hebben om een mooi decolleté te hebben.

Helaas is het echter niet altijd mogelijk om uw wensen te verwezenlijken, hetzij omdat cosmetische chirurgie duur en ingrijpend is, hetzij omdat “traditionele” methoden niet zo effectief zijn als ze lijken en tijd kosten.

Sommige vrouwen proberen ze allemaal: hormoontherapieën, borstverstevigende massages, oefeningen en andere methoden, maar in Italië zijn er nog maar weinig gelukkige vrouwen die BooUps hebben ontdekt, een borstvergrotende crème die volgens deskundigen nummer 1 op de markt is.

Inhoud

Wat is BooUps?

BooUps is een innovatieve borstvergrotende crème die in verschillende landen een piekverkoop heeft bereikt en nu ook op de Italiaanse markt verkrijgbaar is.

Het is een samenstelling van plantenextracten, essentiële oliën en andere stoffen met cosmetische eigenschappen die het uiterlijk van de borsten kunnen verbeteren, nuttig in die gevallen waarin ze verslapt, niet perfect in lijn, klein en slap zijn.

Een belangrijk hulpmiddel dus om het uiterlijk te verbeteren en aantrekkelijker te worden, een uitstekend middel voor wie eens en voor altijd bevredigende resultaten wil bereiken; maar hoe werkt het precies?

Het geheim ligt in de doeltreffendheid van de actieve bestanddelen in de formulering van deze crème, maar dat bespreken we later, dus lees verder.

Hoe lang gaat één verpakking mee? Dat hangt af van hoe en hoeveel je het gebruikt, meestal van een paar weken tot een paar maanden.

BooUps – Samenstelling

In de crème zitten 3 oliën die voor hun specifieke eigenschappen worden gebruikt: zonnebloemolie, die de huid glanzend en gehydrateerd maakt, een verzachtend middel is en zorgt voor een uitstekende smeerbaarheid, zoete amandelolie, voor zijn elasticerende en antioxiderende eigenschappen, en wilde sojaolie, die de natuurlijke collageenproductie ondersteunt en de celdichtheid verhoogt.

Naast de oliën bevat de formule twee extracten, calendula-bloemextract en hopbellenextract; het eerste heeft, dankzij het zeer hoge percentage flavonoïden dat het bevat, een regeneratieve werking op de huid en versnelt de celvernieuwing, terwijl het tweede, dankzij de aanwezigheid van essentiële mineralen en vitaminen, het bindweefsel in stand houdt en versterkt, maar vooral de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam verhoogt, waardoor de groei van het borstvolume wordt bevorderd.

De andere elementen zijn retinol en tocoferol.

Hieronder volgt de volledige lijst van ingrediënten:

 • Zonnebloemzaadolie
 • Wilde sojaolie
 • Zoete amandelolie
 • Hopbellen-extract
 • Calendula bloemenextract

BooUps - Samenstelling

BooUps – Effecten

De voordelen die kunnen voortvloeien uit het voortgezette gebruik van BooUps borstlift crème zijn talrijk en we kunnen ze samenvatten in de volgende punten:

 • Kwantitatieve groei van de borsten.
 • Grotere en strakkere borsten.
 • Toegenomen volheid en verbeterde vorm.
 • Meer elastische, zachtere huid met minder striae.

De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en zijn in geen geval gegarandeerd. BooUps is een cosmetische behandeling en mag niet worden opgevat als genezing of preventie van enige pathologie.

BooUps – hoe gebruik je borstvergrotende crème?

Nu we weten wat het is, waarvoor het wordt gebruikt en welke ingrediënten zorgen voor de genoemde voordelen, laten we eens kijken hoe je BooUps het beste kunt gebruiken.

Benodigde tijd: 10 minuten.

Hoe gebruik je BooUps:

 • Haal de crème uit de tube
 • Neem een dotje van het product en leg het op je vinger of in je handpalm.
 • Verdeel de crème over de borsten
 • Verdeel de crème gelijkmatig over één of beide borsten of waar eventuele onvolkomenheden het meest zichtbaar zijn.
 • Zachtjes masseren
 • Masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen tot de crème volledig is opgenomen.
 • Herhaal de handeling afhankelijk van het gewenste effect.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Hoewel BooUps vrij verkrijgbaar is en wordt beschouwd als een cosmetische behandeling, kunnen er toch contra-indicaties of bijwerkingen optreden.

Daarom wordt u geadviseerd het advies van een arts of specialist in te winnen voordat u een behandeling met deze crème begint, vooral als u een specifieke medische aandoening heeft (zelfs een reeds bestaande aandoening), als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als u medicijnen of andere behandelingen gebruikt.

Lees voor gebruik het etiket om de aanwezigheid van ingrediënten waarvoor u mogelijk allergisch/gevoelig bent te vermijden. Dit product is bedoeld voor volwassenen in goede gezondheid en is niet geschikt voor minderjarigen.

Buiten het bereik van kinderen houden en de aanwijzingen van de fabrikant opvolgen.

BooUps – beoordelingen van echte gebruikers

Alle positieve en negatieve beoordelingen, commentaren en echte getuigenissen van degenen die BooUps hebben geprobeerd kunnen worden gevonden met een eenvoudige zoekopdracht op websites, industriële forums en sociale media sites, maar wat we aanraden is om alleen de officiële bronnen te raadplegen.

Een cosmetische behandeling met BooUps kan een geweldige manier zijn om je borsten te vergroten, te verstevigen en te liften.

Deze borstverstevigende crème is speciaal ontworpen om te voldoen aan de esthetische behoeften van alle vrouwen, waardoor iedereen de kans krijgt er voluptueuzer en aantrekkelijker uit te zien.

Dit product bevat alleen de beste ingrediënten met bewezen borstvergrotende eigenschappen, dus naar onze mening is het het proberen waard.

BooUps - beoordelingen van echte gebruikers

BooUps – prijs – waar te koop

We zijn aan het einde van dit informatieve artikel gekomen, maar laten we nu eens kijken hoeveel BooUps kost en waar je het kunt vinden. Het is goed om er meteen op te wijzen dat deze crème niet verkrijgbaar is in stationaire drogisterijen of sites als Ebay of Amazon. De enige optie om een originele verpakking van BooUps te kopen is een bezoek aan de officiële website van de fabrikant.

Hoeveel kost het? BooUps kost momenteel slechts 39 euro voor één verpakking. Echter, hoe meer

Waar kan ik de crème het beste kopen? U kunt het bestellen door uw contactgegevens in te vullen op de officiële website: BooUps officiële website.

Veelgestelde vragen:

 • Hoeveel keer per dag moet ik de crème aanbrengen?

Op de officiële website staat 2 tot 3 keer per dag (ochtend en avond, of ochtend – middag – avond).

 • Hoe lang duurt de behandeling?

Dat hangt af van de effecten die u wilt bereiken, u kunt het gebruiken tot het product op is of cyclisch.

 • Na hoeveel tijd zie je resultaat?

Ook hier is er niet één antwoord dat iedereen tevreden zal stellen, resultaten kunnen zichtbaar zijn na een paar dagen of na een paar weken, het is zeer subjectief.

 • Is het veilig?

Ja, indien gebruikt volgens het gezonde verstand en de aanwijzingen op de officiële website.

 • Is het verkrijgbaar in de apotheek?

Nee, BooUps is alleen online te koop via de officiële kanalen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *