Fuckbook – Review 2019

Fuckbook is een wereldwijd bekend dating portal, met een uitstekend ontwerp voor iedereen die op zoek is naar een relatie. Het biedt ons een veilige ontmoetingsruimte om het comfort te hebben om andere interessante mensen te ontmoeten die een serieuze, stabiele en duurzame relatie willen hebben.

Op zoek naar de tijd om een verbinding met een andere persoon vandaag de dag is moeilijk vanwege het tempo van het leven dat we leiden, maar er is dit soort dating pagina die dit proces vergemakkelijkt, omdat het zich richt op het creëren van een band met anderen om een affiniteit en flirt te creëren.

Inhoud

Hoe werkt Fuckbook?

Wanneer u deze site gratis binnenkomt en een klein registratieformulier invult, zal het portaal u vragen om een vragenlijst in te vullen over al uw voorkeuren, die later op de pagina zal worden gebruikt om u een aantal suggesties te sturen van beschikbare koppels die met u compatibel zijn.

Het is ook belangrijk voor u om te weten dat u ook vrij kunt zoeken in het portaal. U kunt privéberichten sturen naar gebruikers die een premium lidmaatschap hebben en uw zoekopdracht aanpassen aan de hand van verschillende criteria, zoals fysieke kenmerken, wat u graag doet en of het binnen uw geografische gebied is.

Meetisch Affiniteitsplatform

Met het traditionele platform kunt u vrij zoeken onder de gebruikers die zich op het portaal bevinden, maar met het Affinity platform moet u een uitgebreidere persoonlijkheidsvragenlijst uitvoeren, waarbij u alleen de profielen van gebruikers die bij u passen kunt invoeren.

Beide platforms zijn gericht op de registratie van gratis profielen en het zoeken naar verwante mensen, dus ik kan u vertellen dat hoewel de twee tot hetzelfde bedrijf behoren, hun kenmerken, functies en de manier van het vinden van een partner zeer verschillend zijn.

Ontmoet meer mensen met Turbo bij Fuckbook

In de Premium abonnementen vindt u de mogelijkheid om een dienst genaamd Turbo te selecteren en te activeren, met deze dienst kunt u uw profiel perfectioneren en u helpen om meer aandacht van andere gebruikers te vinden. Dit kan op de volgende manier werken:

 • Door het invoeren van uw profiel kunt u deze dienst op elk gewenst moment activeren, u moet rekening houden met een extra betaling.
 • Wanneer je het activeert, zal je profiel binnenkort verschijnen in de lijst met populaire singles, deze lijst staat bovenaan de zoekfilters, zodat veel gebruikers je profiel kunnen zien.
 • Als u besluit gebruik te maken van deze Turbodienst, dient u uw profiel te controleren zodat u kunt antwoorden op de berichten die u worden toegestuurd.
 • Het is belangrijk dat je een profielfoto plaatst, want Turbo vereist dat je die hebt zodat gebruikers je kunnen zien.

Gratis diensten en betaalde rekeningen bij Fuckbook

Vanaf het eerste moment dat u de registratie is gratis en dus je kunt het houden, maar je bent niet van plan om alle voordelen te hebben in tegenstelling tot betaalde rekeningen. Ik zal je details geven van alle Fuckbook-diensten:

Gratis service

 • U kunt de fotoalbums bekijken.
 • Pijlsignalen naar andere gebruikers sturen.
 • Zoek naar contactpersonen door middel van snel zoeken.
 • Registratie gebruiken om het accountbeheer te vergemakkelijken.

Betaalde rekeningen

Naast de hierboven genoemde voordelen van de gratis service, kunt u ook genieten van de volgende extra voordelen:

 • Gebruik het chatsysteem om in realtime te communiceren met gebruikers die je leuk vindt.
 • U kunt alle profielen verbergen van de gebruikers die u niet bevallen of waarin u niet geïnteresseerd bent.
 • Zie de pijlen van gebruikers die hun aandacht vragen.
 • Toegang zonder enige belemmering voor de klantenservice.
 • U zult in staat zijn om e-mails te sturen naar al uw contacten.

Extra diensten

Binnen de betaalrekeningen zijn er andere extra diensten die interessant kunnen zijn voor u, omdat ze uw functies kunnen aanpassen:

 1. Turbo: Laat je profiel zich onderscheiden van anderen, verhoogt de zichtbaarheid van de gebruiker en zet je op de belangrijkste zoeklijst van Popular Singles profielen.
 2. Premium: Hiermee kunnen gebruikers die nog geen betaald lidmaatschap hebben, contact met u opnemen, u kunt gebruik maken van de verzuimmanager, uzelf in de onbeschikbare modus plaatsen, een melding ontvangen dat de e-mails die u heeft verzonden zijn gelezen en de dienst gebruiken om profielen te bekijken die alleen overeenkomen met uw zoekprofiel.

Fuckbook Best Dating Portal?

Veel mensen die geen relatie hebben en op zoek zijn naar een relatie of gewoon op zoek zijn naar een relatie, of gewoon op zoek zijn naar mensen, log in en gebruik online dating portals om te vinden wat ze nodig hebben. Er zijn honderden van dergelijke platformen, maar gebruikers kiezen voor platformen met meer voordelen. En dat weten we volgens de Fuckbook Opinions; dit is een van de beste om mensen te vinden die ons interesseren.

Het is een website die al 14 jaar in de markt is en zijn ervaring en duurzaamheid spreekt zeer goed over zijn werking. De website werd in 2001 in Frankrijk gemaakt door Marc Simoncini en was alleen in zijn land van herkomst aanwezig. Maar na twee jaar van werking is het in verschillende Europese landen, zoals Duitsland en Italië, doorgedrongen. Daarnaast is de mobiele applicatie “Fuckbook Affinity” gezamenlijk gelanceerd.

Naarmate de tijd verstreek, breidde het platform zich uit, in 2004 was het al in Azië aangekomen met de Fuckbook 4 samenwerking van Yahoo. En de nieuwe MeetcLive service werd toegevoegd, een evenementenorganisatie om persoonlijke ontmoetingen aan te moedigen.

In 2005 werden de aandelen van Fuckbook met grote winsten op de beurs genoteerd en werden de plannen om het platform naar Latijns-Amerika te brengen werkelijkheid. En we hebben geprobeerd om het “Matchmaking”-systeem op te nemen, dat op zoek is naar compatibiliteit tussen de gebruikers. Tot slot is in 2011 de mogelijkheid om aandelen van de onderneming te verwerven een feit geworden, waarmee het meer dan 178,3 miljoen euro heeft ingezameld.

Zonder twijfel is Fuckbook niet alleen een van de meest gewilde platforms geworden, maar ook de belangrijkste en populairste online dating platforms, waar je alles vindt wat je nodig hebt, inclusief de liefde van je leven.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *