Tactical Watch – ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, amazon, prijs

multifunctioneel horloge - smartwatchDe samenwerking tussen dit product en dit product is zeer vruchtbaar. Zijn resultaat is bijvoorbeeld een uitstekende goedkope mi Band 2 armband of een van de meest interessante /Pace horloges.

 

De laatste toevoeging aan de familie is het horloge, dat ergens tussen deze twee producten in zit. Bip biedt vergelijkbare functies als , maar veel goedkoper. Hoe lager de prijs van de Tactical Watch rating wordt weerspiegeld in de gebruikte materialen, hoe groter de verrassing, maar ook de levensduur van de batterij. Belangrijkste kenmerken: Afmetingen 35 x 42 x 10 mm, gewicht 32G, 1,28″ altijd op transflecterende kleuren LCD 176 x 176 x 176 punten, 190 Mah batterij, uithoudingsvermogen 45 dagen, weerstand tegen water en stof (IP68), snelheidssensor monitor, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0 Op de smartphone en tablet kunt u alle beelden in het artikel met twee vingers vergroten. Op de computer kunt u begrijpen, klik om naar de voorgrond te gaan en gebruik de pijltjestoetsen op het toetsenbord om naar de volgende te gaan.  i bekritiseerde een beetje over de oranje band die de premium indruk van de keramische behuizing Tactical Watch rating toonde. Later verscheen er een internationale versie van Pace, die al een zwarte gordel had, te koop. Heeft dezelfde kleur. Ook hier gaat het om silicone dat prettig aanvoelt, dat deze producten al standaard zijn.

Inhoud

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Tactical Watch test?

Net als bij dit product wordt zelfs de verkocht met het Chinese systeem. Er is ook een internationale versie die Engelse ondersteuning heeft, maar de displays zijn alleen als een verbonden smartphone in het Engels is. Ik heb de Chinese versie getest, die eerst de Tsjechische en vervolgens de Slowaakse versie heeft gedownload. De installatie duurt langer, maar is eenvoudiger dan met . GadgetBridge app en vertaalsoftware nodig. Alle benodigde Tactical Watch testinformatie over de installatie en de vertaalde versie van het besturingssysteem is te vinden in miuios. Zie verbinding maken met de toepassingen Me Fit, beschikbaar in Google Play en App Store. De software heeft verschillende vormverbeteringen ondergaan en heeft in versie 3.0 een compleet nieuw grafisch niveau gekregen. Na het aansluiten van de klok, weet u in de app de kijkafstand, de GPS-routekaart, de slaapduur of de weergave van meldingen van bepaalde toepassingen aan te passen. Ik kom normaal, lof voor goed ontwerp, gemakkelijk te controleren, Slowaakse vertaling, en vooral bruikbaarheid. In het geval van  Bip kwam ik echter een vervelende app-beperking tegen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Tactical Watch test

Wanneer berichten van uw telefoon worden weergegeven, worden de accenten die door uw rechthoeken zijn vervangen onjuist weergegeven. Sommige van de woorden, zo zal nečitateľnými, wat het nut van de klok. De oplossing voor dit probleem is het gebruik van Alternative Notify & Fitness apps voor Amazfit en koop de pro versie voor 2,89 €. Deze app kan mij volledig vervangen door Fit en biedt beduidend meer aanpassingsmogelijkheden. Het belangrijkste voordeel is echter de mogelijkheid om diakritische boodschappen te verwijderen, zodat het horloge er correct en leesbaar uitziet. Voor het enige nadeel van de toepassing vind ik de grote complexiteit, waarop het uitgebreid is afgestemd en aangepast aan uw smaak, zelfs tientallen Tactical Watch test kan minuten duren. Dit product Dit product Bip is een ander accessoire van vydareným gebaseerd op de samenwerking van deze bedrijven. Zeer prijzenswaardig: drie weken batterijduur, licht van gewicht en gemakkelijk afleesbaar scherm in de zon. Bip heeft veel te maken met , maar kost tot de helft minder. Om u voor te bereiden, moet u de installatie en problemen met stress in het nieuws in het Slowaaks een beetje compliceren. Dit alles kan worden opgelost, en dan  Bip, naar mijn mening, enkele van de beste horloges op de markt. De prijs-kwaliteitverhouding kan eenvoudigweg niet worden genegeerd.

Wat is de prijs voor Tactical Watch amazon? Is het duur?

Precies een jaar later, vorig jaar, vlak voor de IFA-beurs in Berlijn, introduceerde Tactical Watch een nieuw toestelsporthorloge met een hogere waterbestendigheid (voor zwemmers) en een ontwerp dat veel fans van het merk koel liet. En ik heb een zwakkere batterij. We hebben allemaal het recht om soms naar de volgende te gaan. Het jaar daarop zag ik op de handen van mensen een uitzonderlijk ouder model in tegenstelling tot het nieuws voor zwemmers die op zoek waren naar hun sportarmband tussen Tactical Watch Amazon sports brands in plaats van op het menu. Ook dit jaar zal IFA 2018 in de geest van het nositeľnej nieuws van Tactical Watch zijn. De opvolger van de polshorloge kreeg (naar mijn mening volstrekt onnodig) een nieuwe naam voor de Tactical Watch en een ontwerp dat de polshorloge Classic en Frontier combineert – twee functioneel identieke versies van het tweejarige horloge. Als gebruiker is polshorloge Frontier I Tactical Watch for Frontier niet meer zo goed, maar anders is de maat en vorm precies hetzelfde horloge. Dus naast čudného ontwerp naaktombinovania twee voorgangers veranderd?

De capaciteit van de batterij steeg van 380 Mah naar 472 Mah. Met behulp van een 24 procent toename van het vermogen om echt te voelen, hoewel het is niets ernstigs. In de offline modus (wanneer u de telefoon loskoppelt), kunt u rekenen op ongeveer 5 tot 6 dagen normaal gebruik als u drie dagen lang verbonden bent met de telefoon. Maar toen ik het horloge nam op een reis van 400 km voor de vouw, voortdurend bijhouden van de Tactical Watch Amazon activiteit, dan is het gebruik van GPS geborduurd het horloge in minder dan t dagen. Mede dankzij dit uitdagende testleven is Tactical Watch offline (5-6 dagen) normaal gebruik met de smartphone (3 dagen) en GPS trackovaní (de hele dag) om verbinding te maken zeer goed. Erger nog, het is met een langzame belasting door de wieg, u zult meer waarderen op het bureau en in de slaapkamer dan in een toeristische rugzak.

Wat is de prijs voor Tactical Watch amazon? Is het duur

Tactical Watch heeft eindelijk aan vrouwen gedacht en bracht een kleiner Galaxy horloge met een diameter van 42 mm (vergeleken met 46 mm) en een gewicht van slechts 49 gram (vergeleken met 62 G) mee. Ondanks de pixelatie van de batterij (270 Mah, T. J. 57% meer, batterij versie) met een kleiner scherm, niet zo Tactical Watch amazon verkort de levensduur van de batterij aanzienlijk met een enkele lading. Scheppers vanuit de ervaring van het aansturen van collega’s die u gebruikt. Echter, als je trackovala in de open lucht, zoals hardlopen of wandelen, met GPS, de levensduur van de batterij van een hele dag valt twee keer. En dit verschil is in de praktijk al voelbaar. De kleinere (42 mm) buy-in optie voor € 20 is goedkoper en beschikbaar in de kleuren (alle zwart of roze-goud).

Wat vinden mensen van Tactical Watch forum?

Voor een directe vergelijking is de zwarte kleur op het Tactical Watch-scherm donkerder dan op de polshorloge. Het ziet er beter uit aan de binnenkant en in de zon. De diagonaal van het display bleef op 33 mm (1,3″). In polshorloge heb ik momenteel Tizen 3.x, terwijl ik in Tactical Watch al Tizen 4.x gebruik. Ze zal ons zeker niet veel vertellen, dus laten we eens kijken naar de specifieke veranderingen. Het horloge is hetzelfde als dat u kunt kiezen uit tientallen verschillende variaties. Nieuwe uitstekende tikanie geselecteerde ručičkových wijzerplaten (of zelfs maar een?) zoals dedkových Primkách. Het is PHANTASTIC, maar ik krijg direct in plaats van kopieën van analoge klokken die een digitaal bord met vijf gegevens tegelijk installeren. Na het downloaden van de bovenste balk zie ik op Galaxy Tactical Watch forum een nieuwe snelkoppeling in theater modus om alle geluiden stíši te zien en het scherm zal gewoon wakker worden de knop. Comfortabel. Trouwens, snelkoppelingen in de bovenste balk kunt u polshorloge bewerken, alleen Tactical Watch heeft u iets meer mogelijkheden. In de boodschapper van het bericht zie ik nu foto’s van afzenders. Vergelijkbaar met de vooruitgang die ik verwacht in verdere kennisgevingen. Record Sleep toont een gebied in een ander, grafische vragen, geeft herinneringen aan vroegere statistieken en schattingen van statistieken. Dit is een grote verandering in het toezicht op anderen. Ga naar het widgets menu. Sommigen van hen zijn verslaafd. De weersvoorspelling is hetzelfde, en hetzelfde geldt voor alle andere functies. Een aparte widget die u kunt gebruiken voor voedsel, lichaamsbeweging, verbrande calorieën, cafeïne consumptie, gecombineerde training, vyšliapané vloeren, waterverbruik, hoogtemeter…. de nieuwe Tactical Watch is de monitoring van stress. Mijn vriend Tactical Watch forum heeft onlangs gezocht naar zo’n horloge – wat zou werken en waarderen dat hij moet kalmeren.

Wat vinden mensen van Tactical Watch forumEen belangrijke functie is de oefening. Het meten van individuele maatregelen weer een beetje vynovené, in de melkweg zien ook nieuwe (zwemmen, trekt, test, hypertensie, jakhals, kruisiging, predkopávanie, predkopávanie, prepažovanie, rozpažovanie, GmbH-goedgekeurde aansteker, trapeze….), maar de basis is ook te vinden op polshorloge (wandelen, wandelen, wandelen, hardlopen, fietsen, loopbanden, elliptische trainer of andere opleiding). Ik was verbaasd dat ik zelfs een ski gevonden heb. Tijdens de les ziet u drie paar gegevens op het scherm. Als u de batterijstatus wilt controleren, moet u zich thuis (beneden) op de knop bevinden om terug te keren naar het startscherm. Laten we naar de instellingen gaan. Voor u krijg ik ofwel door de bovenste balk of door de exacte match aanbieding toepassingen op beide uren. Ik start ciferníkom, dat wil zeggen Tactical Watch om het startscherm te bestellen. Zoals ik al zei, verandering ik kijk naar de klok, ik kan ook voortdurend op het display.

Tactical Watch biedt naast cinkutie of vibreren meldingen per uur. In de instellingen voor geluiden op beide zapínam alleen trillingen en de optie voor het instellen van de intensiteit op maximaal. Bel en communicatie Ik kan geavanceerde vibratie activeren. Wat ik steeds hoger ben, staat op beide, en in deze sectie is het allemaal hetzelfde. In de aanpassingsmodus kan ik de helderheid van het display en de automatische helderheid in goed verlichte omgevingen aanpassen. De oude polshorloge klok bevat zelfs een select apparaat waar in reactie op het dubbel indrukken van de home-knop, heb je de opwinding gebaar, wakker worden, draai de maan, het verhogen van de aanraakgevoeligheid, niet storen, en waar u ook kunt vinden het bewerken van snelkoppelingen in de bovenste werkbalk. In Tactical Watch vallen deze instellingen onder andere secties, met name Geavanceerde instellingen.

De opvolger van de polshorloge kreeg (naar mijn mening volstrekt onnodig) een nieuwe naam voor de Tactical Watch en een ontwerp dat de polshorloge Classic en Frontier combineert – twee functioneel identieke versies van het tweejarige horloge. Als gebruiker is polshorloge Frontier I Tactical Watch for Frontier niet meer zo goed, maar anders is de maat en vorm precies hetzelfde horloge. Dus naast čudného ontwerp naaktombinovania beide voorgangers veranderd? Afmetingen 35 x 42 x 10 mm, gewicht 32G, 1,28″ altijd op transflecterende kleuren LCD 176 x 176 x 176 punten, 190 Mah batterij, uithoudingsvermogen 45 dagen, weerstand tegen water en stof (IP68), snelheidssensor monitor, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0 Op de smartphone en tablet kunt u alle beelden in het artikel met twee vingers vergroten. Op de Tactical Watch ordercomputer kunt u begrijpen, klik om naar de voorgrond te gaan en gebruik de pijltjestoetsen op het toetsenbord om naar de volgende computer te gaan. Deze app kan mij volledig vervangen door Fit en biedt beduidend meer aanpassingsmogelijkheden. Het belangrijkste voordeel is echter de mogelijkheid om diakritische boodschappen te verwijderen, zodat het horloge er correct en leesbaar uitziet. Voor het enige nadeel van de toepassing vind ik de grote complexiteit ervan, waarop het uitgebreid is georiënteerd en aangepast aan uw smaak, kan zelfs tientallen minuten duren.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *