Clavosan – ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, prijs

Clavosan – ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, prijs

Heb je genoeg van gebarsten hielen en kloven tussen je tenen? Nu is er Clavosan, een oplossing om alle negatieve effecten van een schimmelinfectie te verlichten totdat deze volledig verdwijnt.

Volgens online reviews is dit product even effectief als een medicijn (ook al is het dat niet), zonder bijwerkingen en zonder recept. En nu vraag je je misschien af: is dit allemaal waar, of is het oplichterij?

Om deze vraag te beantwoorden, hebben wij besloten het product te testen en u een objectief beeld te geven. In deze review ontdek je details over de functies, hoe het werkt, ingrediënten, klantenbeoordelingen, getuigenissen, voordelen, contra-indicaties, prijs, en hoe het wordt gebruikt en verkocht.

Inhoud

Wat is Clavosan?

Het product behoort tot de categorie van topische preparaten voor het welzijn van de voeten en het verlichten van schimmelinfecties. Clavosan is gemaakt van medicinale extracten en natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, vrij van GGO’s en synthetische stoffen, waardoor het geschikt is voor vrije verkoop.

Clavosan is een crème preparaat, in tubes met een hermetisch afgesloten dop met een inhoud van 30 ml, gemaakt van plastic geschikt voor het bewaren van botanische preparaten. In tegenstelling tot andere soortgelijke zalven is deze niet vettig, smeert en absorbeert gemakkelijk, maakt geen vlekken op stoffen en hoeft de voet na het aanbrengen niet te worden gewassen.

Hoe werkt Clavosan?

Hoewel het geen geneesmiddel is, keert het preparaat de degeneratieve processen na een schimmelinfectie om zonder bijwerkingen te veroorzaken. Vanaf de eerste toepassing werkt de zalf in op de oorzaken van het ongemak, waardoor de lastigste symptomen onmiddellijk worden verlicht.

Jeuk, roodheid, branderigheid, pijn en onaangename geur worden een verre herinnering. Binnen een week beginnen de kloven te krimpen en de wonden te genezen, zelfs diepe wonden, met een aanzienlijke vermindering van bloedingen en krampen door het dragen van schoenen en sokken.

Clavosan – Samenstelling

Het geheim van de doeltreffendheid van het product is de aanwezigheid van geneeskrachtige extracten en natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dit zijn ze:

 • ureum
 • glycerine
 • calendula bloemenextract
 • ricinusolie

Clavosan - Samenstelling

Ureum remt de verspreiding van bacteriën op de huid, vermindert het pijngevoel (inclusief jeuk) en verbetert de opname van andere ingrediënten in de huid, terwijl glycerine een verzachtende en kalmerende werking heeft en door ringworm beschadigde nagels regenereert.

Calendula-bloemextract, met zijn regeneratieve en ontstekingsremmende eigenschappen op weefsels, speelt een beslissende rol bij de genezing van wonden en schaafwonden. Ricinusolie daarentegen verbetert de stevigheid van de nagels en gaat samen met ureum de microbiële activiteit tegen.

Magnesiumsulfaat bevordert uiteindelijk het terugdringen van schimmelinfecties; tegelijkertijd geeft het verlichting bij jeuk, overmatig zweten, pijn, wrijving door sokken en schoenen.

Hoe Clavosan gebruiken?

Breng een kleine hoeveelheid product aan op perfect gewassen en gedroogde voeten. Masseer de zolen en ribbels in, zonder de nagels, ruimtes tussen tenen en hielen over te slaan, totdat het volledig is opgenomen – 1-2 minuten. Doe dit ’s morgens en ’s avonds, gedurende minstens 30-35 dagen.

Pomicil – Effecten

De aanwezigheid van hoogwaardige therapeutische extracten en het ontbreken van een recept behoren tot de sterke punten waarvoor het product door kopers hoog wordt gewaardeerd; het zijn echter niet de enige. In het bijzonder willen we het volgende vermelden:

 • natuurlijke samenstelling, vrij van synthetische stoffen
 • gladdere en zachtere huid binnen enkele dagen
 • vermindering van kloven, slechte geuren, bloedingen, roodheid, likdoorns en blaren.
 • verhoogde tolerantie van sok- en schoenmaterialen
 • minder transpiratie
 • snelle doeltreffendheid
 • geen bijwerkingen
 • geen allergene stoffen.

Het tijdstip en de wijze van reageren hangen grotendeels af van de naleving van de aanwijzingen op het etiket, de ernst van de uitgangssituatie en natuurlijk van de individuele reactiemechanismen.

Wanneer worden de eerste effecten zichtbaar?

Hoewel het product geen geneesmiddel is, werkt het snel en doeltreffend op scheurtjes en letsels veroorzaakt door schimmels, vooral op de delen van de voet die het meest zijn blootgesteld aan vocht (ruimtes tussen de tenen, hielen) en daarom het meest vatbaar zijn voor schimmelproliferatie.

Vanaf de eerste dagen van de behandeling merkt u een aanzienlijke vermindering van roodheid, samentrekkende geur, tintelingen en jeuk, en een geleidelijke genezing van de laesies en kloven. Uw huid bloedt niet meer en uw nagels krijgen hun roze kleur terug, terwijl u geen last meer heeft van uw sokken en schoenen.

Over het algemeen duurt het 30 tot 35 dagen voordat de huid volledig is hersteld, wat overeenkomt met de gemiddelde cyclusperiode. Dit geldt ook voor mensen die vóór Clavosan lange tijd andere producten hebben geprobeerd zonder enige verbetering te bereiken.

Clavosan – meningen van gebruikers – beoordelingen

Op de website van het bedrijf en op diverse forums staan veel getuigenissen en beoordelingen van het product, bijna allemaal geschreven door klanten die tevreden waren met hun aankoop. De meesten van hen begonnen problemen met voetschimmel te krijgen nadat ze lange tijd openbare zwembaden hadden bezocht, meestal zonder slippers te dragen.

Consequent gebruik van de crème gedurende de op het etiket aanbevolen tijd leverde snelle en blijvende resultaten op, zelfs lang nadat de behandeling was stopgezet. De kopers merkten onmiddellijk een vermindering van gebarsten hielen, barsten tussen de tenen en bloedingen.

Onaangename geuren, roodheid en jeuk zijn een verre herinnering geworden dankzij deze zalf, die vooral wordt gewaardeerd om zijn gebruiksgemak, snelle absorptie, afwezigheid van bijwerkingen en samenstelling op basis van natuurlijke ingrediënten.

Clavosan - meningen van gebruikers - beoordelingen

Zijn er negatieve beoordelingen?

Naast de vele positieve beoordelingen zijn er online ook enkele negatieve beoordelingen van het product te vinden. Dit zijn opmerkingen van frauduleuze kopers of in verband met onjuist gebruik van het product (toepassingen niet volgens de instructies of timing).

Clavosan – Contra-indicaties

Op basis van een grondige analyse van Clavosan reviews kunnen we concluderen dat het product geen gebruiksbeperkingen kent, zolang het wordt gebruikt door volwassenen in goede gezondheid, eventueel zonder medicatie.

Mensen die allergisch zijn voor ten minste een van de ingrediënten moeten afzien van het gebruik van de crème om bijwerkingen te voorkomen. Raadpleeg bij twijfel een arts, dermatoloog of allergoloog voor onderzoek.

Kinderen, kinderen die hun ontwikkeling nog niet hebben voltooid, zwangere of zogende vrouwen en vrouwen die een operatie moeten ondergaan, moeten een arts raadplegen alvorens de zalf aan te brengen.

Waar kan ik Clavosan kopen – Prijs

Nu we de kenmerken en eigenschappen van het product in detail hebben bekeken, gaan we over tot de verkoopwijze. Wij raden u aan dit laatste deel niet over te slaan, omdat het u veel tijd en geld zal besparen.

Nog enkele uren en zolang de voorraad strekt, is Clavosan-crème verkrijgbaar tegen een onklopbare prijs: 39 euro per verpakking in plaats van 78 euro, met 50% korting en gratis verzending in het hele land. Maar laten we overgaan tot de vraag: waar kun je de zalf vinden?

Het enige platform dat bestellingen uitvoert is de officiële website van het bedrijf, dus u kunt het preparaat niet kopen in apotheken, parafarmaceuten of kruidenwinkels. In feite heeft de fabrikant besloten de relatie met zijn klanten zelf te beheren om schade aan zijn imago en het risico van vervalsingen te voorkomen.

Om onmiddellijk een aankoop te doen, hoeft u alleen maar naar de homepage van de fabrikant te gaan en het formulier onderaan de pagina in te vullen met uw naam en telefoonnummer (bij voorkeur mobiel). U krijgt onmiddellijk een bevestigingsoproep van de operator, aan wie u de ontbrekende gegevens voor de levering doorgeeft.

Het pakket komt binnen enkele dagen bij u thuis aan via de Post of een koeriersdienst, zonder extra kosten of vervelende verrassingen. Bij twijfel of problemen kunt u contact opnemen met de 24-uurs klantenservice.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *