Hoe bruin vet zou kunnen leiden tot betere gewichtsverlies drugs

Hoe bruin vet zou kunnen leiden tot betere gewichtsverlies drugsOns lichaam slaan twee soorten vet: bruin, die verbrandt calorieën voor het genereren van warmte, en wit, die meestal optreedt als het lichaam van de opslag van energie. Overgewicht het gevolg van te veel vet wordt opgeslagen in het lichaam. Kunnen we kijken naar bruin vet van moleculaire make-up te komen met betere geneesmiddelen voor obesitas?

Onderzoekers bestuderen bruin vet op zoek naar betere gewicht beheer therapieën.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) schat dat meer dan een derde van de volwassenen in de Verenigde Staten woont met obesitas.

Het is een metabole conditie en top risicofactor voor allerlei ziekten, van diabetes tot kanker.

Een verslag van 2017 heeft aangegeven dat we in het midden van een obesitas pandemie, met prijzen op de stijging wereldwijd en de Verenigde Staten ranking eerst in deze zorgwekkende trend.

Om deze redenen, wetenschappers voortdurend op zoek bent om te komen met gezonde levensstijl strategieën die zullen helpen mensen om een wenselijk gewicht te handhaven. Op hetzelfde moment blijven onderzoekers onderzoeken de biologische mechanismen achter gewichtsverlies en krijgen in een poging om het ontwikkelen van efficiëntere geneesmiddelen voor de behandeling van obesitas.

Onderzoekers van het Salk Instituut voor biologische Studies in La Jolla, CA, nu op zoek bent naar bruin obesitas weefsel of bruin vet, doeltreffender manieren van aanpak obesitas te vinden.

Senior onderzoeker die Ronald Evans en zijn collega’s proberen te begrijpen precies wat bruine weefsel geeft de afzonderlijke eigenschap. Dit inzicht, het team betoogt, kan helpen om te komen met effectieve geneesmiddelen die op teveel witte vetweefsel optreden zal.

Inhoud

Één gen kan houd de toets

In het bijzonder de wetenschappers gezocht naar meer informatie over de thermogene kenmerken van bruin vet — dat wil zeggen, hoe het reageert op omgevingstemperatuur en metabolische factoren om te produceren.

Vorige studies hadden al aangetoond dat sommige soorten bruin vetweefsel waren “geactiveerd” Schakel calorieën in warmte wanneer het lichaam naar lagere omliggende temperaturen was blootgesteld.

“We waren geïnteresseerd in wat bruin vet, behoudt zelfs indien we niet bent blootgesteld aan koude hele tijd,” legt eerste studie auteur Maryam Ahmadian.

De onderzoekers werkten met muizen, inzoomen op een gen dat is zeer actief in bruin vetcellen: oestrogeen-gerelateerde receptor gamma.

Wat ze vonden was dat dit gen altijd wordt uitgedrukt in bruin vetcellen, onafhankelijk van het al dan niet het lichaam wordt blootgesteld aan koude omgevingstemperatuur kunnen worden bewaard. Op hetzelfde moment ontdekten ze dat dit gen nooit wordt uitgedrukt in witte vetcellen.

Bij de studie van muizen waarin het gen gebaseerde oestrogeen receptor gamma had uitgeschakeld zodat het niet kan worden uitgedrukt in bruin vetcellen, Evans en team opgemerkt dat bruin vetweefsel begon te lijken op witte vetweefsel in de moleculaire structuur en mechanismen.

In hun papier, de onderzoekers verwijzen naar dit effect als de  “whitening van bruin vetweefsel. ”

Bevindingen kunnen leiden tot betere therapieën

Bevindingen kunnen leiden tot betere therapieënEen ander resultaat met betrekking tot de  “whitening ” van bruin vet in deze genetisch gemanipuleerde muizen was dat geen van hen in staat waren om koude temperaturen te behandelen, terwijl ongeveer 80 procent van de normale muizen kunnen aanpassen aan dergelijke veranderingen in het milieu.

Tegelijkertijd, als het ging om het metabolisme van de dieren-of hoeveel gewicht ze aanzetten-Evans en team vond geen significante verschillen tussen de reguliere muizen en hun genetisch gemanipuleerde tegenhangers.

Samen te stellen, deze bevindingen suggereren dat de uitdrukking van de oestrogeen-gerelateerde receptor gamma-gen bruin vet te blijven  bruin  en adequaat te reageren op koude temperaturen.

“Dit niet alleen voorschotten ons begrip van hoe het lichaam reageert op koude, maar kan leiden tot nieuwe manieren om de hoeveelheid bruin vet in het lichaam, die banden heeft met obesitas, diabetes, en vette leverziekte controle. “

Een ander aspect van de experimenten van de onderzoekers werd geïnformeerd door het feit dat de oestrogeen-gerelateerde receptor gamma Gene codeert een eiwit dat de cellen ‘ kernen toegang en invloeden de expressie van andere genen.

Aanvullende experimenten bleek dat oestrogeen-gerelateerde receptor gamma richt zich op een aantal genen-zoals Ucp1, Coxa1, en PPARα-die zijn gekoppeld aan bruin vet mechanismen en obesitas, maar nooit eerder om dit eiwit.

Het team schrijft dat verdere studies moeten onderzoeken welke effecten het activeren van de oestrogeen-gerelateerde receptor gamma-gen in witte vetcellen zou hebben. Ze hopen dat deze beweging zou kunnen maken witte vetcellen gedragen zich op dezelfde wijze als bruine vetcellen, waardoor dit een levensvatbare strategie voor therapieën gericht op obesitas en diabetes.

Bovendien wijzen zij erop dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat oestrogeen-gerelateerde receptor gamma heeft dezelfde rollen in de mens ‘ bruin vetweefsel als in die van muizen.

Een groot ontbijt kan helpen gewichtsverlies, glucose controle

Je hebt misschien gehoord dat het ontbijt is  “de belangrijkste maaltijd van de dag, ” en een nieuwe studie helpt om dit te ondersteunen. Het bleek dat het eten van een groot ontbijt en het verminderen van de lunch en diner grootte kan de sleutel voor mensen op zoek om gewicht te verliezen en het verbeteren van hun bloedsuikerspiegel.

Onderzoekers suggereren dat drie maaltijden per dag-te beginnen met een groot ontbijt-kan gewichtsverlies en een betere glucose controle te bevorderen.

Geleid door onderzoekers van de Universiteit van Tel Aviv in Israël, de studie bleek dat volwassenen die zwaarlijvig waren en had type 2 diabetes meer gewicht verloren en had een betere bloedsuikerspiegel na 3 maanden, toen ze een High-Energy ontbijt elke dag.

Lead studie auteur Dr Daniela Jakubowicz, die is een hoogleraar in de geneeskunde aan de Universiteit van Tel Aviv, en collega’s presenteerden onlangs hun resultaten op ENDO 2018, de jaarlijkse vergadering van de endocriene samenleving, gehouden in Chicago, IL.

Obesitas is een belangrijke risicofactor voor type 2 diabetes; overtollige gewicht maakt het moeilijker voor het lichaam te gebruiken insuline, het hormoon dat de bloedsuikerspiegel regelt — effectief.

Volgens de obesitas Society geschat wordt dat ongeveer 90 procent van de volwassenen hebben diabetes type 2 overgewicht of obesitas zijn.

BDiet heeft geleid tot verlies van het gewicht, minder honger

BDiet heeft geleid tot verlies van het gewicht, minder hongerDe wetenschappers ingeschreven 29 volwassenen, waarvan 18 mannelijke en 11 waren vrouwelijke, aan hun studie. Onderwerpen waren leeftijd 69, gemiddeld, en alle van hen had van obesitas en diabetes type 2.

Het team heeft elk van de volwassenen willekeurig toegewezen aan twee verschillende dieet-groepen voor een totaal van 3 maanden.

Één groep volgde het “Bdiet”, en dit bestond uit drie maaltijden per dag: een groot ontbijt; een middelgrote lunch; en een klein avondmaal. De andere groep volgde het “6Mdiet,” die bestond uit zes kleine maaltijden gedurende de dag, plus drie snacks zijn verdeeld.

De onderzoekers testten de onderwerpen bloedglucosespiegels iedere 2 weken tijdens de studie. Ze gebruikt ook continue glucose monitoring voor het meten van de algemene niveaus van de bloedglucose, evenals pieken in de bloedglucose tijdens de studie.

De onderzoekers vonden dat onderwerpen in de Bdiet groep een gemiddelde van 5 kg na 3 maanden, verloren terwijl degenen die de 6Mdiet volgde opgedaan een gemiddelde van 1,4 kg.

Honger en hunkeren naar voor koolhydraten ook toegenomen onder onderwerpen in de 6Mdiet-groep, maar deze aanzienlijk verminderd voor onderwerpen die de Bdiet gevolgd.

De effecten op de niveaus van de glucose van het bloed

De wetenschappers vonden dat de nuchtere glucoseniveaus van onderwerpen in de Bdiet groep viel met een gemiddelde van 54 milligram per deciliter (mg/dl) — van 161 mg/dl aan 107 mg/dl — na 3 maanden, terwijl nuchtere glucoseniveaus van de 6Mdiet dieet groep met slechts 23 mg/dl daalde , vanaf 164 mg/dl aan 141 mg/dl.

Bij het kijken naar algemene gemiddelde glucoseniveaus, het team vond dat deze daalde met 29 mg/dl in de eerste 14 dagen — van 167 mg/dl aan 138 mg/dl — voor onderwerpen die de Bdiet, volgde terwijl zij net 9 mg/dl onder het 6Mdiet dieet groep vielen , van 171 mg/dl aan 162 mg/dl.

3 maanden, over het geheel genomen betekent daalde met 38 mg/dl in de groep van de Bdiet van de niveaus van de bloedglucose — van 167 mg/dl aan 129 mg/dl — vergeleken met een vermindering van 17 mg/dl in de groep 6Mdiet dieet van 171 mg/dl aan 154 mg/dl.

Niveaus van de bloedglucose tijdens de slaap niet helemaal deed verminderen voor die onderwerpen die het 6Mdiet dieet gevolgd, maar onderwerpen in de Bdiet groep ervaren een vermindering van 24 mg/dl betekent — van 131 mg/dl aan 107 mg/dl — op 3 maanden.

Degenen die de Bdiet in acht genomen ook nodig minder insuline tijdens de onderzoeksperiode, met een verlaging van 20.5 eenheden per dag. Proefpersonen die het dieet van de 6Mdiet volgde, echter nodig meer insuline, met een stijging van 2,2 eenheden per dag.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *